Verkoopvoorwaarden

Aankopen uit de Galerie
Alle genoemde prijzen zijn inclusief verpakking en verzendklaar maken doch exclusief verzendkosten. De voorwerpen kunnen eventueel worden toegezonden per post volgens tarief TNT Post indien de betaling (inclusief verzendkosten) is ontvangen.
Gezien het gewicht van de meeste voorwerpen zal dat het tarief zijn onder 10kg. Combineren van aankopen is mogelijk bij verzending naar hetzelfde adres.
Afhalen van uw aankoop in Veldhoven behoort, na afspraak, tot de mogelijkheden.

Werk in opdracht
Voor werk in opdracht geldt een aanbetaling van € 25,00 waarbij geen afnameverplichting geldt.

Van klei tot beeld

procesbschrijving van bonk klei tot sierlijk beeld

Welkom

img 9181

Beste bezoeker, welkom op de website van Galerie 4A. Deze site is de digitale galerie voor het werk van Wilma de Lepper. Een breed scala aan keramiek waarvan de bisquit gebakken en uit fijne klei gemaakte fragiele vrouwfiguren de bekendste zijn. Kijk in het verkoopgedeelte van deze site voor keramiek uit haar atelier dat voor iedereen toegankelijk is door de betaalbare prijs. Is uw interesse in een leuke en uitdagende keramiekhobby gewekt, neem dan contact op met Wilma voor een gezellige workshop waar u direct aan de slag kunt en naar huis gaat met een zelfgemaakt afgebakken kunstwerk.

Wilma de Lepper

WilmaWilma de Lepper, geboren op 17 april 1961 in het Brabantse Veldhoven, is altijd graag met haar handen bezig geweest. Textielbewerking en schilderen waren lang haar hobby. In 2005 is ze gestart met keramische vormgeving bij de Volksuniversiteit De Muzenval in Eersel. Helen Kolijn heeft haar, tot op heden, geleerd en geïnspireerd haar ideeën om te zetten in keramiek. Helen is in september 2013 gestopt met lesgeven waarna Wilma in Caroline Peeters haar nieuwe leermeester heeft gevonden.

Haar man Ad en zoon Marijn hebben haar gestimuleerd zelf een keramiekoven aan te schaffen. Daardoor heeft ze sinds 2011 de mogelijkheid om haar werk zelf tot het gewenste eindresultaat af te werken. Inmiddels zijn de in bisquit gebakken en uit fijne klei gekneed en gevormde fragiele vrouwfiguren herkenbaar werk van haar geworden. Inkleuring met glazuren en oxydes geven na een tweede bakproces tevens de herkenbare uitstraling.

Het basismateriaal van het keramiek van Wilma is fijne en grove klei, steeds met de hand gevormd.

Omdat Wilma haar passie wil delen en alle middelen tot haar beschikking heeft, is ze in het voorjaar van 2012 begonnen met het geven van workshops zodat ook anderen een enorm leuke en uitdagende hobby kunnen starten.

Ten behoeve van het zeer bijzondere Raku glazuurproces heeft Wilma enige tijd geleden zelfs een Raku oven aangeschaft. Dit proces wordt inmiddels ten volle benut in haar werk en workshops.