Op deze kunstmarkten is het werk van Wilma de Lepper te zien (en te koop) geweest.

Atelierroute Veldhoven 12 en 13 april 2014

Atelierroute12 en 13 april 2014 organiseert Kunst in het Rond weer de Open Atelierroute in Veldhoven. Net zoals vele Veldhovense kunstenaars zal Wilma ook deelnemen. Je bent deze dagen van 12 tot 5 uur van harte welkom om te komen kijken in het atelier van Wilma op de Merefeltstraat 4a te Veldhoven.

Mirfeltmarkt Veldhoven - 2 juni 2013

mirfeltmarktOp 2 juni 2013 zal Wilma de Lepper haar werk laten zien en verkopen op de Mirfeltmarkt op het Mariaplein in Veldhoven.
De mirfeltmarkt wordtgeorganiseerd door Harmonie Sub Umbra uit Meerveldhoven, één van de vroegere kerkdorpen in de gemeente Veldhoven. De Mirfeltmarkt is een gezellige Brabantse familiemarkt, die naast een grote verscheidenheid aan koopwaar ook diverse attracties biedt voor jong en oud.

26 mei 2013 - Meimarkt

meimarktOp zondag 27 mei van 11.00 tot 18.00 uur vindt weer de gezellige Meimarkt in Veldhoven plaats. De Meimarkt vindt jaarlijks plaats bij de Lambertuskerk en rondom het Park en het Mariaplein. Op de vele marktkramen worden allerlei gevarieerde waren aangeboden.
Speciaal dit jaar is de Classic Volvo Markt. Er wordt gezorgd voor vertier voor de kinderen en volwassenen: er is in het park live muziek van leerlingen, slagwerkers, blaaskapel en het harmonieorkest. Er zijn ook andere muzikale activiteiten te beluisteren. Verder zijn er sketches, toneel, een horecapunt in de tent in het park, waar een koel glas bier, een lekker wijntje, kopje koffie of een ander drankje geserveerd wordt en . . . . . . de markt is gratis toegankelijk.

Meimarkt Veldhoven - 27 mei 2012

meimarktOp 27 mei 2012 zal Wilma de Lepper haar werk laten zien en verkopen op de Meimarkt op het Mariaplein in Veldhoven.
De meimarkt wordtgeorganiseerd door Harmonie Sub Umbra uit Meerveldhoven, één van de vroegere kerkdorpen in de gemeente Veldhoven. De Meimarkt is een gezellige Brabantse familiemarkt, die naast een grote verscheidenheid aan koopwaar ook diverse attracties biedt voor jong en oud. Dit jaar zal een deel van de markt ingeruimd worden voor Volvo klassiekers, de Duettten. Zelfs de klompenmaker komt langs om zijn vaardigheden te laten zien, machinaal aangedreven door een heuse stoommachine. Voor bezoekers van de markt is de toegang gratis.

Kunstmarkt Alphen - 9 juli 2014

kunstmarktzondag 9 juni 2014
van 11.00u. tot 17.00u.
Locatie:
Binckplein en rondom de Wilibrorduskerk te Alphen - Chaam